fredag 20 augusti 2010

Toy Story 3D biljetterna släpps imorgon lördag

Imorgon lördag kommer biljetterna till "Toy Story" i 3D att släppas.
Boka via vår hemsida www.boden.fh.se eller besök Cafe CQ i Gallerian för att köpa ut din biljett.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, återigen ser det ut som att Pixar filmen kommer enbart gå på svenska. Stämmer detta? Om så, så är det ju förjävla dåligt för oss som vill se Toy Story 3 på originalspråket och i 3D. Får välan bli luleå istället, då. Igen.

Saga Bio 2 sa...

Det är sagt att på digitala samt 3D filmer så ska filmbolaget lägga in två ljudspår ex ) svenska och engelska så att biografen har den möjligheten att kunna byta språk och köra olika visningar med olika språk. Tyvärr sparar filmbolagen in på detta ofta och det gör att vi nebart kan välja ett språk. Visst finns möjligheten att ta in 2 olika filmer men det är en ekonomisk omöjlighet för oss som biograf. Jag vet att det är många som gärna vill se de animerade filmerna i originalversion med engelsk val. Jag hoppas verkligen att bolagen framledes inser detta och lägger dubbla ljudspår. För om de gör detta kan filmkopiorna nyttjas ännu bättre och att fler biografer får tag på filmen snabbare istället för att de största biograferna ligger på 2 kopior av samma film just för att kunna visa den på två språk.

Angelica sa...

Är också väldigt besviken att den inte kommer visas på orginalspråket. Har sett fram emot denna film i flera månader (är väl snarare upp emot ett år nu). Och ännu mer till och med när jag fick reda på att den skulle visas i Boden, och i 3D dessutom :( Förstår inte hur Norrbottens största biosalong kan få så dåliga deals på filmer att dem inte ens kan visas på orginalspråket.

Anonym sa...

Hade verkligen sett fram emot att se Toy Story 3 i 3D i Boden men ser till min stora besvikelse att ni bara tänker visa den med svenskt TAL. Så då blir det att hoppa över det... tyvärr. Blir det att se filmen så blir det i Piteå istället där dom visar den i original i 3D.