tisdag 7 september 2010

Sugen på 3D upplevelse?

Fredag 17/9 - Tisdag 21/9 visar vi Resident evil - Afterlife i 3D på sagabiografen i Boden. Effekterna i denna film utlovas att vara något utöver det vanliga och när vi nu dessutom kan ta på oss 3D brillorna i vår stora biograf kommer ingen att gå därifrån oberörd.. Missa inte det!

Här kommer ett smakprov från filmen:

I en värld ödelagd av en virusinfektion som har förvandlat sina offer till odöda, fortsätter Alice sin resa för att hitta överlevande och leda dem till säkerhet. Hennes dödliga kamp med Umbrella Corporation når nya höjder då Alice får oväntad hjälp från en gammal vän. Ett nytt spår utlovar sedan en säker plats från de odöda och det leder dem till Los Angeles. Men när de anländer är staden redan övertagen av tusentals odöda och Alice och hennes kamrater är på väg att gå i en dödlig fälla.





1 kommentar:

J-P sa...

Var och såg Avatar 3D idag, och jag var ganska besviken på hanteringen av glasögonen. De vi fick var ju använda och hade fettiga fingeravtryck på dem som inte gick att torka bort. Såg hela filmen i skitiga glasögon och dessutom, eftersom linserna var så små, så såg man knappt hela filmrutan när man satt så nära som 5:e raden.
Det var en helt annan upplevelse mot Luleås 3d-glasögon som man fick i plastförpackning och var därefter garanterat oanvända, eller åtminstone tvättade sen förra bruket.